Rezerva acum

Hotel plutitor in Delta Dunarii - GGGociman

Hotel Plutitor GGGociman**** este cel mai inedit loc de cazare care te face partas la spectacolul si exotismul Deltei, unde poti admira si studia flora si fauna de aproape, unde poti fi numai cu prietenii tai in mijlocul naturii, netulburati de nimeni, poate doar de susurul apei, de muzica pasarilor sau de clipocitul pestilor langa geamul camerei tale.

 

Hotel Plutitor GGGociman**** este o nava care ofera confortul unui hotel de lux, dar unde nu simti apasarea zidurilor, unde nu esti deranjat si nu deranjezi pe nimeni - un hotel plutitor in care te simti liber. Ce poate fi mai frumos decat sa poti dormi, manca sau sa te poti distra in orice colt al Deltei pe care il alegi chiar tu?!

 

Doar intr-un astfel de hotel poti face oricand ce vrei - poti pescui chiar de la bord, poti face plaja pe terasa sau poti petrece alaturi de prieteni cu muzica data la maxim, iar dimineata poti admira oamenii baltii care, in lotcile lor pescaresti, merg sa-si arunce navoadele.

 

Pe Hotel Plutitor GGGociman**** puteti pescui, puteti ajunge in cel mai scurt timp in orice locatie dorita (cu barcile din dotare) sau pur si simplu va puteti relaxa si admira flora si fauna  din Delta Dunarii. Pe toata durata vacantei va va insoti gustul de bors pescaresc al aventurii.

 

Daca vrei intr-adevar sa te bucuri de libertate si de distractie in mijlocul Deltei, alege Hotel Plutitor GGGociman****!

 

Aventura, Exotism, Relaxare, locul unde te poti simti cu adevarat liber, locul unde simti ca traiesti - TU si NATURA!

 

Trebuie sa vizitezi acest PARADIS creat de natura, macar o data in viata!

 

Hotelul GGGociman**** din cadrul resortului Danube Delta Resort**** ,  situat in inima Deltei Dunarii, vis a vis de pitorescul sat pescaresc Crisan (construit  dupa 1856 si sub denumirea de Carmen Sylva la solicitarea Reginei Elisabeta, fost loc de inspiratie si relaxare pentru Casa Regala din Romania, intr-o zona cu un peisaj deosebit, pe malul stang al bratului Sulina. Pozitia deosebita in care este amplasat (centrul Deltei - iti ofera posibilitatea ca in maxim o ora sa ajungi in orice loc pe care doresti sa-l vizitezi din Delta Dunarii), il recomanda atat pentru pescari, fotografi sau  vanatori, cat si pentru cei dornici de aventura si relaxare, pentru cei care doresc sa se bucure de frumusetile Deltei Dunarii - unicat in Europa si lume.

 

Zilnic sunt  organizate excursii pe lacuri si canale, pentru a admira pasarile - pelicani, egrete, cormorani, starci, flora si fauna Deltei, pentru a vizita padurea Letea sau grindurile de la Caraorman, Sulina-cel mai indepartat punct estic al Europei, vechiul Porto Franco, orasul aventurierilor si al piratilor, dar si gurile de varsare ale Dunarii in Marea Neagra.

Puteti sa va inchiriati o ambarcatiune cu conducator doar pentru dumneavoastra si sa vizitati locuri virgine din Delta, sa faceti o excursie romantica in doi - la Apus, sau sa aveti partida de pescuit a vietii.

 

 

 

Facilitati

 

Nu trebuie sa fii neaparat pescar ,vanator, aventurier sau pasionat de natura, pasari sau animale pentru a vizita Delta.
Delta Dunarii e si altceva!

 


 

Pe langa activitatile de petrecere a timpului liber, mentionate in alte sectiuni-pescuit in locuri special amenajate, croaziere cu hotelul plutitor, excursii cu barci cu motor, sporturi nautice, petreceri tematice organizate in fiecare seara, turistii mai au posibilitatea de a face plaja pe terasa hotelului plutitor sau in incita complexului Danube Delta Resort****, baie in piscina complexului apoi de a se relaxa in jacuzzi sau a sta tolaniti in baldachine din gradina fumand o narghilea si savurand un ceai fortifiant.

 • Piscina incalzita ( min 32 de grade Celsius, atat ziua cat si noaptea ),  de dimensiuni generoase ( 150 mc apa ),  cu adancimea de la 1,4 m la 2 m, dotata cu instalatii de masaj subacvatic, cascada pentru hidromasaj si instalatie de cromoterapie, sezlonguri, umbrele, prosoape pentru plaja , baldachine 
 • sporturi nautice (banana, colac,ski nautic) 80 euro/ ora de mars
 • pescuit la biban, caras , rosioara si pescuit la rapitor in iazul din spatele complexului Danube Delta Resort
 • activitati de team building : construire pluta, vanatoare cu aparatul foto, concurs de supravietuire in Padurea Letea, testarea abilitatilor de Mari Comandori ,concursuri de gastronomie ,etc.
 • paint ball in Delta Dunarii
 • tenis de masa
 • badminton
 • volei
 • tenis de picior
 • darts
 • sah
 • table
 • rummy
 • jocuri de carti

 

La solicitarea anticipate a grupurilor de turisti putem sa oferim contra cost:

 

 • plimbari cu elicopterul deasupra Deltei
 • servicii de masaj si reflexoterapie
 • alte programe artistice cu invitati speciali