Rezerva acum

Prezentare

Daca vrei intr-adevar sa te bucuri de libertate si de distractie in mijlocul Deltei, alege Hotel Plutitor GGGociman****!

 

Hotel Plutitor GGGociman**** - Vei simti ca traiesti! Tu si natura!

Hotel Plutitor de 4**** GGGociman - La PRIMUL NIVEL sunt situate cele 9 camere primitoare si intime, fiecare de cate doua locuri. Puteti opta pentru una dintre cele: 2 camere premium cu pat matrimonial, canapea, TV satelit, DVD si toate dotarile camerelor standard. 5 camere standard bine izolate fonic in care beneficiati de grupuri sanitare proprii, sistem centralizat de incalzire, aer conditionat si apa calda curenta,2 camere junior cu paturile suprapuse si toate dotarile camerelor standard.

 

 

Hotel Plutitor de 4**** GGGociman - La NIVELUL 2 sunt situate:

Restaurantul elegant cu o capacitate de 40 de locuri. Avand in dotare TV satelit, sistem home cinema, DVD, PC cu acces la Internet, flip-chart, videoproiector si ecran, sala este pretabila organizarii de evenimente, conferinte si traininguri.

Barul la care puteti servi bauturile (alcoolice si racoritoare) preferate, dar si cele mai exotice si savuroase cocktailuri preparate pe locla bar. Terasa acoperita si puntile de promenada de unde puteti pescui sau pur si simplu admira pitorescul peisaj al Deltei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotel Plutitor de 4**** GGGociman LA NIVELUL 3 este situata terasa cu sezlong-uri, unde puteti face plaja si cure de odihna, intr-un loc ferit de stres si poluare.

 

Pe langa facilitatile de cazare si avantajele croazierelor cu Hotelul Plutitor GGGociman in Delta Dunarii,pe perioada stationarii in inima deltai, Crisan, veti beneficia si de facilitatile de agrement si relaxare din incinta hotelului Danube Delta Resort****. Printre ele mentionam: acces gratuit la piscina incalzita, dotata cu instalatii de masaj subacvatic, cascada pentru hidromasaj si instalatie de cromoterapie; sezlonguri, debarcader si restaurant, sala de conferinta, bar, terasa, spatiu amenajat pentru foc de tabara, barbeque, bors de peste la ceaun pe pirostrie,  tir cu arcul, tir cu arbaleta, volei, badminton, inchiriere ustensile pentru pescuit, hamace-baldaghine, instructor de scuba-driving, instructor sporturi nautice, asistenta medicala in permanenta, spatiu de joaca pentru copii: trambulina,leagane,topogan,piscina pentru copii si piscina exterioara.

 

Hotel Plutitor de 4**** GGGociman a fost construit si utilat in anul 2006, dupa toate normele si exigentele UE, cu scopul de a servi ca nava de protocol pentru organizatia noastra. Hotel Plutitor de 4**** GGGociman a fost introdus in circuitul hotelier un an mai tarziu, cand am decis sa ne extindem activitatea si in domeniul turistic.

Pentru siguranta si confortul oaspetilor, Hotel Plutitor de 4**** GGGociman a fost conceput si construit complet automatizat.

Pontonul este dotat cu 3 surse de energie electrica astfel incat, fie ca va aflati la punct fix sau intr-o croaziera, vacanta dumneavostra nu risca sa sa fie tulburata de intreruperea curentului electric. Principala sursa de alimentare cu energie electrica este Generatorul Betamarine, bine izolat fonic.

Conceput special pentru nave si importat din Marea Britanie, acesta functioneaza la impresionanta capacitate de 24 kw/h.

Pe langa Generatorul Betamarine, nava mai este dotata cu acumulatori ce o pot mentine in stare de functionare timp de 24 de ore.

De asemenea, Hotelul Plutitor de 4**** GGGociman se poate racorda la reteaua electrica existenta in Delta Dunarii.

 

Hotel Plutitor de 4**** GGGociman este dotat cu doua surse de incalzire: Chiller si Centrala Termica proprie ce asigura si apa calda 24 de ore din 24. Distributia incalzirii pe Hotel Plutitor de 4**** GGGociman, ca si a aerului conditionat, se realizeaza prin intermediul ventiloconvectoarelor. Avantajul acestora fata de splituri este ca atat aerul rece cat si cel cald se distribuie uniform in camere, dumneavostra avand si posibilitatea de a regla temperatura. In plus, fata de splituri, ventiloconvectoarele sunt foarte silentioase.

 

Hotel Plutitor de 4**** GGGociman este singurul hotel plutitor care dispune de instalatie individuala de scurgere (cu macerator pentru fiecare camera) ce asigura o igiena perfecta a tuturor grupurilor sanitare.

Pentru a va asigura un sejur in conditii de siguranta deplina, pe Hotel Plutitor de 4**** GGGociman prevenim cu grija aparitia oricarei defectiuni, tabloul de comanda dotat cu senzori avertizand cu privire la orice posibila neregula in sala de masini.

Pentru ca intelegem necesitatile de odihna dar si de distractie ale fiecaruia dintre oaspetii nostri, am tratat problema izolarii fonice cu o grija speciala, folosind vata minerala dublu caserata, cu o densitate de 50 kg/m2, cel mai performant material de pe piata. Astfel, dumneavostra va puteti trezi devreme pentru o partida de pescuit sau puteti petrece pana tarziu fara grija ca va deranjati prietenii care se odihnesc (sau invers).

Adauga un review

security